updating now. live sangat

**Ayo harini baru publish..kejadian ni semalam petang ok..ter draft dan tak terpublish semalam..besala update guna ipon ja

sekarang aku di coffee bean quensbay nih.. tunggu anam amik.. mai sini sebab shopping barang dapur ckit. family in law nak datang

shopping sorang2 ni. tengok2 da 2 beg beli. berat nya aduh over pulak membeli sebab takda orang nak tolong hey2 jangan beli iaitu sapa lagi kalau bukan husband kacak kku. hehe

tengah2 panas ni ofkosla aii pekena ice blended double choc mocha. terbaik u!

oooh btw untuk senarai peserta nanti free aku update k. tak sempat harini. busy sikit dari pagi. untuk yang blum join sila join sekarang k. hadiah menarik..
oklah anam da mai jemput
bye!!





2 comments:

Nory Zoulkefle said...

perghhh sedapnya kalau dapat menikmatai iceblended tu time musim2 panas ni...
sejukkk sikit tekak ni..

lina lilo said...

@Nory Zoulkefle memang pun..sekarang kan musim panas..memang terbaik la kena time2 camni..hiks3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
This Blog is Protected. Copyright 2008 © Design By Linalilo