honeymoon KRABI (4 ISLAND)-part 3

fuhh part 3 dah..nak bagi habih lah part ni..da muak kan asyik cita tour 4 island ni..yalah nama pun 1 hari tour..aii berjanji no more part for 4 island after this ya..promised! haha

di sini lah kami lunch..nasi putih lauk ayam goreng best pastu sayur.. disebabkan lambatttnya lunch nak dekat kul 2 kot baru lunch, sampai2 ja sini terus aku makan muntah ya.. aduhai tak suka lah mabuk laut tu..tapi nak buat camna kan..tak boleh nak lawan..hehe

nampak kan pantai belakang tu..kalau tak bole berjalan j g sana..tapi air pasang..kena naik bot jugak la


kat sini lama stop..1 jam..dapatla berendam n gamba underwater ni..

asal ada bayang j nak buat love..husbeng aii la ni..puiii

skodeng kawan anam nih

next!last island

sunbathing sangat

anam skalik speknya

 
peace skalik dengan sunglasses tu..haha

puas hati gambar2 underwater ni
underwater camera..tq kat adik aii bagi pinjam..penat pujuk taw

 us..best berenang air laut..tapi pastu ofcosla badan bergetah

nasib ada pakcik tu offer nk amik gambar kami

 


again..peace!



hah pantai ni tup island..nasib ada gambar ni..kalo tak takkkan ingatla..haha muda2 da pelupa ish

suamiku yg tak lepas lah beg tu.ish 

top view

me pose pose pose tengah panas pun


anam love lina..forever! hee awww geli sangat..kih3

yeyyyyyyyyyyyyy akhirnya tamat gak untuk review 4 island..we enjoy the trip..paling best antara 4 hari kitorang di sana..n berbaloi2 tambah 600bath untuk tukaq speed boat..

very sure we will go again to krabi n this trip..lepasni aii review trip phiphi island lak ye..jangan muak pls..ces nak suruh orang jangan muak..diri sendiri pun da muak..dushhh sesuatu sangat..hahah

bye

other review krabi klik sini

8 comments:

lina lilo said...

@dyba gula-gula hehe mmg best..sila honeymoon pls

Hanny Abdullah said...

wahhh...best nya honeymoon dia, jeles mamahanny

lina lilo said...

@Hanny Abdullah hehe honeymoon mestilaaa best..hik3

♛ Azie Azra ♛ said...

saja membuat kite tak sabar nak kawen. hehehe

izyantyPersonalTaste said...

bestnya....dtg follow cini :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
This Blog is Protected. Copyright 2008 © Design By Linalilo