review baju bersanding ala fasha sandha

sebenarnya baju yang aku pakai time reception sebelah aku di alor setaq nih inspired by fasha sanda taw..tapi nak inspired bab bunting pelamin tak dapat la..hehe takdak rezeki lagi..haha

aku tiba2 berkenan dengan kain songket tapi design baju moden..aku rasa sangat lain dari yang lain..cuma baju ni kuning gold..bukan kuning yang aku inginkan..tapi bila fitting, wah sangat la berkenan walaupun suami ku tak berapa nak suka pun..tapi ku tatap nak jugak baju tu..

the beads
credit gambar dari beautifulnara

the beads from my baju

full image
credit gambar dari beautifulnara

 how it look yg mine
hah butik ni lah ku amik..bole call kalo berkenan

when i wore..outdoor photoshoot 

takdala 100% sama kan tapi lebih kurang dia nya bentuk..eh design..paling obvious bunga dekat riben tuh.. baju anam lak memang tak sama la dengan jejai.hehehee..dia design ala tomok..eh dia dok search tomok ka? kui3 takdalah ni amik j apa yang butik tu bagi..

credit gambar dari beautifulnara

 sanding..hah tak serupa tapi sama dengan fasha gamba atas ni..eh?eh?mihmihmih tiru gelak sepet blogger berjaya tuh..awww
dak2 ini geng mache ok..membe anam


overall puas hati bab baju ni.. 1 ja aii tak puas hati shawl tuh.. susah nya hanya tuhan yang taw.. aii nak solat pun susah nak buang nak pakai balik apatah lagi.. so nasihat ku better pakai tudung express j.senang dan express nak bersiap balik..fuhhhh...

tu j untuk harini..tunggu la esok review apa lak k..
byep!

4 comments:

cik violet said...

cntikla warna kuning ala2 gold nih :)

lina lilo said...

@cik violet
ya kan nampak eklusif la jugak..hehe

Shaza Amani Hidayah said...

As salam
Congrats 4 ur wedding
Very nice outfit...just love it

Done follow yours
Hit me back http://groovyfashionshop.blogspot.com/2013/03/let-us-put-our-hands-together-pray-for.html

lina lilo said...

@Shaza Amani Hidayah thank you..me pun suka baju ni..aii da follow u..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
This Blog is Protected. Copyright 2008 © Design By Linalilo