cousin's wedding

haritu weekend aku ada cakap kan aku ke kl jumaat petang tu..yalah petang pas anam abih keja terus kami g rnr juru sebab parents aii tunggu situ ja..malas nak masuk penang..btw kitorang g satu keta n park keta aii di rnr ja..Alhamdulillah selamat.hehe sehari semalam ja tinggal situ..risau gak sebenarnya..pfft..

wedding ni hari sabtu. sampai ja jumaat kitorang g setia alam tido umah kakak pada pengantin nih.. sampai sana pun da pukul 11.30 malam..nasib baik dorang tak tido lagi n duk tunggu kedatangan kami berempat.hehe

wedding ni kat banting..reception yang sebelah lelaki..haritu aii ada blog yang wedding dia di alor setar kan.so inilah hari sambut menantu..btw pengantin perempuan ni nama nya anum n husband dia shahrin..

untuk harini aku bidan terjun jadi pengapit..alah tak ksah lah..pegang payung, kipas pengantin sedia tisu..itu je lah kerja pengapit..senang ja takda susah mana pun so aii pun ok la bila anum suruh aii jadi pengapit..hehe
pengapit bidan terjun..haha
berarak ke rumah pengantin lelaki

us..adik ku penyibuk di situ..ish3
pengantins


pengantins with kakak pengantin perempuan
cousins n makcik
the familia..yang lain dok sibuk makan da

so sorry ya yang atas ni kualiti gambar kureng sebab dari instagram jek..jom tengok gambar dari dslr lak..hee

me in poplook..hee

me with the bride





ooooh meriah sangat dengan kompang bagai n lagu-lagu yang taktaw best ke tak..yang aku taw diorang pasang volume yang paling tinggi..haha layan ja

makanan best, yalah rombongan pengantin kan ofcosla dapat makan makanan special jer..ikan udang ayam masak cili api yang aku suka sekali..n ada gak rendang daging pun best orang cakap..

yang paling layan ada rojak buah n macam2 jenis dessert..kek dia bole tahan sedap n cantik2 decoration nya..congrats again anum n shahrin..cepat2 dapat baby..n aku pun cepat2 nak baby..hehe oopss

k bye!!

1 comment:

Nory Zoulkefle said...

cantik pelamin dia...
heee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
This Blog is Protected. Copyright 2008 © Design By Linalilo