dapat dah photobook 10ringgit

yeyy cepat betui photobook ni sampai..aku buat khamis lepas harini da dapat..

yang bestnya harga 10ringgit tapi quality tiptop.. ingatkan standart magazine mangga n urtv tuh.. fuuhh tebal kot kertas dia. terbaik qualiti nya



 

sesapa nak beli bole la g sini pixajoy ya..photobook murah tapi terbaik! suka n tak sabar nak tunjuk kat anam..hiks nak racun anam suruh beli lagi 1 lah..hehe

8 comments:

Azuria Abdullah said...

menarik..rm10 je..murah jgk..

lina lilo said...

@Azuria Abdullah aa memang murah..puas hati gilak..hehe

nea lopah said...

menarik nya...nak jugak!!

nea lopah said...

tq sudi polow..balas kunjungan lina

tenku butang said...

waaaaaaaaaaa.. menariknya.. berapa keping gambar maksimum boleh bagi yea? ke rm10 tu x kira berapa keping gambar?

lina lilo said...

@tenku butang , nea lopah ya2 sila beli..gambar boleh bagi banyak mana pun bole..takda limit..tapi ni ikut kreativiti..belilah k..berbaloi2

dyba gula-gula said...

murah n cantik! banje satu. hehe. :D

Tetamu Istimewa said...

Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jom ke blog saya pula.

Selamat Hari Raya Aidilfitri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
This Blog is Protected. Copyright 2008 © Design By Linalilo