cousin's wedding

haritu hari jumaat malam my cousin anum selamat dah dinikahkan dengan pasangannya shahrin.. nikah ni diadakan di masjid bukhari alor setar kedah..n apabila da abih acara nikah, makan2 diadakan kat umah dia sendiri..meriah jugak walaupun buat waktu malam

yala lain dari yang lain kan..selalunya nikah ni siang2 tetiba lak dia ni buat time malam..tapi apa2 pun mereka da selamat jadi suami isteri pun..congrats..

the bride..before


groom..before


nervous la tu..n sebelah tu mak dia

SETUJU!ada part lawak ya di situ..hehe

 
penyerahan mas kahwin

bila da sah

makcik, cousins n my mom..

selepas abih makan..sesi bergambar di rumah

reception dorang ialah pada esoknya..the theme was baby blue plus orange..it's beautiful btw.. majlis sangatlah meriah sebab tetamu yang mai nonstop n makanan pun banyak jenis..aku n anam berapa kali duk ulang makan macam sampai aku sakit perut lah..huuu
jom tengok gambar reception dorang lak..hee

perarakan..sebelim the bride sampai..

pengantin with pengapits

here is the flower girls..

sanding n their pelamin..very nice..

tahniah anum n shahrin..semoga bahagia hingga akhir hayat..gunala hadiah kami bagi untuk bake cake ok..aii nak rasa..hahha..moga cepat dapat baby yang comey..amin..

ps: takda letrik la umah aku harini..so aku lepak di quensbay mall harini dari pagi sampai petang..nak shopping puas2 tanpa sekatan anam..hahah murka ngan suami..hiks..

pss: sorry gambar dari instagram ja..tu sebab bad quality..malas nak upload dari dslr..

psss: bila da baca sila komen..hahah

pssss: bole pulak promot suruh komen n banyak benor pssss nya..hahah im sorry

bye.


2 comments:

Farah Waheda Wahid said...

tahniah buat pasangan pengantin... semoga berbahagia sehingga ke akhirnya...

baju nikah tu cam cantik jer...

lina lilo said...

@Farah Waheda Wahid thanks bagi pihak pengantin..aah baju dia cantik sangat n simple..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
This Blog is Protected. Copyright 2008 © Design By Linalilo