honeymoon KRABI (4 ISLAND) part 1

untuk 2nd day aku dapat pakej 4 island with long tail boat..tapi aku takut..so aku nak minta tukar nak speed boat..uwaaa mana nak berani long tail boat tu buat dia karam tengah2 laut ombak besaq pulak tu naya je tawwwwww..haha so kena tambah duit lagi..600bath sorang..

actually pakej ni da termasuk dalam ground pakej yang travel agen di sini bagi tapi long tail boat..tu yang kena minta tukar..nasib baik aku tukar..time petang nak balik dari island hoping tu ombak punya lah kuat..

untuk dua2 hari island hoping ni aku ok muntah..uwaaa aku mabuk laut! sungguh tak fun..huu..4 island ni maknanya aku g 4 pulau lain2 dalam 1 hari ni..tapi maaf la aku tak ingat pun satu2 nama island tu..hahah teruk kan aii..hiks..jom tengok gambar yang banyak nya lahai..kalau dah tahan n da mabuk, bole tutup ok..hikhikhik

long tail boat..abaikan model duck face

tengok2 kalau korang berani ka nak naik boat camni..sapa yang tak mabuk boleh la kot naik..lagi kuat beralun kalau naik ni aku rasa..orang lain mesti best ja kan naik long tail sebab yala dua2 bot mesti la nak cuba kan..no way untuk aku..biar tak merasa daripada dok merana..hehe

speed boat..yeah baracudas tour ni our agen kat krabi

dalam speed boat..ooo gelak lagi ya..belum mabuk time ni..uhuk

first island yang pergi

ni belum berendam lagi..baru setakat kaki je..amik feel dulu..next island baru berendam berenang..hahah

hah perasan tak apa tu..hak3..

hey2..jangan suka sangat..takda apa pun

subhanallah cantik

pemandangan dia sangat cantik kan..kalau duduk sana lama2 pun tak ksah


tu ada nama dia kot..tahla tak nampak..kih3

sunbathing..aii siap inner lagi takmau hitam..tapi mat2 minah2 saleh ni hah..


kuat la sangat kan nak tarik bot ni..ahahah las2 dia yang jatuh

best amik gamba bayang ni..ada yang lagi best tapi censored la pulak..kikiki

hah indah sangat pemandangan

ini gambar first island je taw..disebabkan banyak sangat akan ku buat part by part iaitu mengikut island yang pergi..sebab gambar banyak sangat kalau buat 1 entry 1 hari..kang overload pulak..haih jumpa lagi di part seterusnya..

bye

*entry lain KRABI di sini

2 comments:

Syazana Zainn said...

krabi mmg cantik





happy honeymoon :)



p/s: 1st time jenguk sini


-xoxo-
S

lina lilo said...

@Syazana Zainn tq jenguk2..follow la sekali k..hee

aa best sangat krabi ni...aaah termimpi mimpi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
This Blog is Protected. Copyright 2008 © Design By Linalilo