Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com


Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk follow dan blogwalking semua blog peserta segmen ini. Secara tidak langsung ianya memberi ruang dan peluang kepada blogger lain untuk turut follow, blogwalking dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra.

Segmen ini bermula dari 7.00 pagi 9 Mac 2013 sehingga 11.59 malam 20 Mac 2013. Mia Liana berharap agar segmen ini mendapat sambutan dan semua blogger dijemput join.

Hanya 4 langkah mudah diperlukan :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini.
Pemilihan pemenang :
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang dikehendaki memberikan satu URL entri terbaik dari blog mereka untuk di review di Mialiana.com
  3. URL entri terbaik hendaklah ditinggalkan di ruangan komen entri pengumuman pemenang nanti.
tunggu apa lagi... sila klik banner di atas untuk join....

29 comments:

Irwan Alessa said...

Assalamualaikum, datang sini dari segmen yang sama.. Eh saya 1st time singgah sini, saya follow sini :) nak kawan..

http://www.irwanalessatyme.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

pha is said...

datang singgah dan follow sini dari segmen yg sama...

http://pening-pala.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

lina lilo said...

@pha is thanks..will follow u back

Diana Azis said...

Salam singgah dari segmen yang sama :)

http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

UmmiKami said...

Mempelam berbuah dalam pengkalan,
Merah rendah berangan lebat;
Salam ukhwah salam perkenalan,
Ziarah menambah bilangan sahabat.

Jo ke blog kak Ummi sambil berpantun :D

http://mamasentimental.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

lina lilo said...

@UmmiKami hee saya da berpantun di page awak

Hasri Anis said...

salam ziarah dari segmen yang sama ^_^
selamat bersegmen ye...

tenku butang said...

dari segmen yg sama.. done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html#comment-form

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

fieza husain said...

salam...dtg dri segment yg same datang singgah kat blog yg comel ni..kalau sudi dtg la jln2 kat blog fieza..
http://potpet2fieza.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Farah Waheda Wahid said...

salam perkenalan...datang melayang dari segmen yang sama dan follow...

http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

lina lilo said...

@tenku butang tq singgah..done follow u..;)

@fieza husain thanks sudi datang blog kita tak seberapa..will follow u ;)

@Farah Waheda Wahid salam perkenalan too!

@wana wazm tq..will follow u back..;)

Azuria Abdullah said...

hi lina..azuria dari segmen yang sama..azuria dah follow #156..jom follow azuria balik :)

http://azuria-freebies.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Mia Liana said...

Salam.... terima kasih kerana sudi join dan support Segmen Follow & Blogwalking #2 oleh Mialiana.com ini.

Senarai peserta sentiasa dikemaskini dari semasa ke semasa sehingga segmen tamat.

Selamat berblogwalking dan berkenalan dengan peserta segmen yang lain. (^_^)

lina lilo said...

@Mia Liana u're welcome..yahhh hari2 saya berblogwalking merata seantero blog..hehe

RamRamCute said...

As salam,

Singgah sini dari segmen yang sama..salam kenal

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

lina lilo said...

@RamRamCute salam kenal..follow me k..tq ;)

MIRATUL KHAIRIYYAH said...

Follow sini.. Harap balas kunjungan .. Follow back ;)


http://www.miratulreyyah.my/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

aku eryati said...

singgah d sini dr segmen yg sama...salam kenalhttp://eryati.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

lina lilo said...

@MIRATUL KHAIRIYYAH tq sudi ssinggah..saya follow awak yeer

cik amal said...

dari segmen sama.. done follow sini.. amal follow guna yahoo lain...

cik amal said...

dari segmen sama.. done follow sini.. amal follow guna yahoo lain...

fatin amalina husna said...

Assalam..
husna singgah sini..juga dari segmen yg sama..
maaflar baru ada masa dpt jejak..=)
http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
This Blog is Protected. Copyright 2008 © Design By Linalilo