projek weekend

weekend bila tah yang dekat PISA ni ada pc fair..aku n anam ada g situ sebab nak survey printer yang boleh print gambar..sekalik da abih survey n terjumpa yang berkenan terus amik tanpa pikir panjang..aku on ja apa2 dia nak beli..tak pernah tak on..hahah..

ya la anam ada projek kecil-kecilan dengan printer tu..haha

sebelum printer tu digunakan untuk projek dia..aku bisik2 la nak jalan projek aku dulu..projek letak gambar dalam frame orang bagi hadiah kahwen..so dia pun print lah gambar2 yang sesuai..huhu

printer ni ok jugak kualiti gambar dia..bolelah printer murah2 ja kan..

brand printer ni bukan canon bukan hp tapi rahsia..huahaha jahat tak..jom kita tengok gambar frame yang da siap..puas hati gambar cantik..frame pun cantik..tq pada orang yang bagi hadiah..

 nilah frame tu..cun kan design dia

hah parents masing2 ja dalam gambar ni..hahah

tapi still tak bole sangkut..anam asyik postpone ja..takda hook katanya

printer ni lah yang berjasa..tak sia2 beli ni..the best!

hah terisi la jugak weekend kami bila tak balik kampung..dari dok nga2 tengok hindustan ja kan.hehe..rasa nak jual photobook lah..ada ka orang nak beli?hehe 


6 comments:

✿ pink velvet ✿ said...

cantiknyer frame tu.. unik sgt :)
btw.. itu printer ape erk?

Farah Waheda Wahid said...

kalau dah siap gantung kat dinding lagi awesome... ^_^

lina lilo said...

@Farah Waheda Wahid haha tulah..bila nak sangkut tah husband saya tu

SarahSyafiq said...

brothers mmg tahu berkualiti.
frame tu sarah pun ad.org bg kawen gak.hehe

lina lilo said...

@SarahSyafiq haha nampak sangat fames buat hadiah kawen..hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
This Blog is Protected. Copyright 2008 © Design By Linalilo