photobook RM10, bole join lucky draw

*sticky post

haii..aku memang suka beli photobook ni..asal ada promo kat groupon tu aku pun teruja..tapi yang murah la..setakat ni aku ada 2 photobook gambar tunang ku..untuk kawen, nikah, n honeymoon belum ada.. so dengan promo ni aku ada beli deal ni yang harga RM10 ja..

aku belum cakap dengan anam nih aku beli.. tapi mesti dia ok sebab RM10 ja..haha tapi photobook ni bukan hardcover tapi cover ala2 magazine atau majalah mangga ke urtv tuh..


dia ada 2 pilihan size ya..satu size 10'x8' potrait RM10 n 8.5'x12' landscape RM15..ok mana nak dapat murah camni kan..free shipping pulak..so sesapa nak beli sila ke pixajoy..buat ni memang berbaloi kan daripada korang nak simpan softcopy tu tak menjamin pun kekal selamanya..sekali terkena virus ke apa hilang gambar korang nanti

hah selain tu, dorang ada buat contest taw..mana taw dapat menang hadiah2 dia yang menarik tuh..ada ipad mini ke, note 2 ke, iphone 5 ke..best taw hadiah dia..

so jangan tunggu lagi..cepat2 la beli ya sebelum lambat..deal ni valid 1 March sehingga 30 April 2013 sahaja k..jom beli n join lucky draw di sini pixajoy.
selamat berlucky draw sambil berjimat.

14 comments:

Siti said...

mana tau menang hadiah2 best tu ka kan hihi..

lina lilo said...

@Siti ya betui2..mana taw rezeki kita kan3

bangibookseller said...

Books and more books.. Check out our collection.. Shopaholics, Harry Potter, Cecelia Ahern, childrens books, etc...

http://bangibookseller.blogspot.com/

Myra Jay said...

Menarik.. Klaau ada baby pun best buat photobook :D

lina lilo said...

@Myra Jay ya kan..ni lina beli untuk honeymoon..yang untuk baby kena tunggu ada baby la..sedih btui takda rezeki lagi

lina lilo said...

@Myra Jay ya kan..ni lina beli untuk honeymoon..yang untuk baby kena tunggu ada baby la..sedih btui takda rezeki lagi

lina lilo said...

@✿AINAA ROSEBERRY✿ ya..tu sebab kena beli cepat photobook berbaloi2 ni

RaisyaSukor said...

waaaaa... seronok!!!! aisya done follow awak, aisya harap awak meyokong saya sebagai blogger baru... aisya harap... hehe...

Dell said...

gulp gulp. murah tol. ;)
tu la, cume malas nak buat ! ;p
follow kamu ye dear !
ceritabakalpengantin.blogspot.com
follow la kite balik. ;)

lina lilo said...

@Dell haha beli la untuk orang..buat hadiah..berbaloi2..ok will follow u ;)

eshe said...

salam kak,
camna nk beli photobook murah tu?
kat website mcm xda ja.
tq

lina lilo said...

@eshe ada
cuba tengok how to buy..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
This Blog is Protected. Copyright 2008 © Design By Linalilo