honeymoon KRABI (naik gajah)

first day kitorang sampai tu abih check in hotel boleh tengok link ni untuk review hotel n rehat2 dalam 1 jam lepas arrival tu kitorang decide untuk g naik gajah..btw, aku taktaw apa nama ..tempat ni tapi tak la jauh sangat dari hotel..ada la dalam 20 minit..

naik gajah ni best..yang jadi takut ni bole pulak gajah ni moody..katanya gajah baru..takda pengalaman lagi..haha..awww menjerit2 da aku boleh gajah tu taknak ikut cakap tuan dia..haha anam tak larat suruh aku calm down baby..hik3..

ok kat sinila kami naik gajah tu..kalau nak senang, boleh jek copy gamba ni n nanti korang g sana boleh tunjuk ja gambar ni kat tour guide korang ok..

hah baru nak start ni..tak takut lagi..sempat

ni kawan anam time sekolah (form1-3) kat kelantan dulu
tak sangka dorang pun honeymoon sini pada masa yang sama n travel agen yg sama
semua aktiviti join sama2..dari first day sampai last day..laki tu wafie n wife nya wani..

control takut.gajah behave lepas kena marah!

pandai awak berlakon ya..naik belalai bila nak amik gambar ya..
time tak amik gambar melelong tak mau mau..tuan awak dok marah jee..ayo
 gajah dorang behave..berpengalaman..so dorang tak takut pun..tak aci taw..
yang aii ni dok takut2 sampai peluk2 anam kuat taw..hua3



makin lama da makin berani..apalagi
pose pose pose lah..heehe

gajah kitorang..nama dia mar..tuan dia asyik dok MAR! MAR! MAR! jaa..kena marah

pose dengan MAR..takut jugak ni..

nak pegang tapi takut..last2 ajak anam pegang sekali..hehe

lepas da pegang sekali MAR ok jer..terus tak takut da nak pose..hee

wafi n wani with their elephant

overall best cuma takut sebab gajah moody..kalau dia tak moody mesti lagi best macam mmbe anam di gajah siap masuk dalam air lagi..kitorang tak masuk sebab takuttttttt..hahaha tapi korang must try taw naik gajah ni..best..hee..untuk pakej gajah ni kitorang bayar 60bath jerrr..

ok itu jek review honeymoon aii..nanti update untuk hari 2nd,3rd n last day..uwaa banyak lagi kot..
untuk review lain bole ke link di bawah

2 comments:

Puan Kutu said...

seronoknya dpt naik gajah.eh klu namanya honeymoon naik apa pun best kot.hiks..

lina lilo said...

@Puan Kutu hehe betul2..rasa tak nak balik dari honeymoon..hiks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
This Blog is Protected. Copyright 2008 © Design By Linalilo