sepetang di straits quay penang

weekend bila tah aku g straits quay ni..straits quay ni dekat tanjung tokong..dekat dengan tesco tanjung bunga jah..anam bawa aku mai sini sebab dok terbisik2 kat telinga dia boring..dalam status fb lagi..hah dan2 dia nak bawa p straits quay ni..

kalau tak dok memerap ja dalam rumah..aku tengok dia dia tengok aku..haha..jom kita layan gamba yang ada..ada setengah aku da share dekat instagram..tempat ni memang lawa..

 gamba tuan tanah mestila kena ada
gamba dari ig..

 

bot yang dok parking..yg bertingkat2 tu lah hotel

cantik
straits quay ni ada hotel n sikit kedai untuk shopping n banyak nya restoran n bar..hotel tu untuk pelancong yang mai park boat dorang kat situ..so kebanyakan tourist la yang ada di situ..



husbeng aii control lahai..dia kalau kita nak amik gambaq dia bukan nak duduk diam2..haih geram




 


gambar control cun la pulak..haha layan kan aja..kikiki
btw ramai membe aii tanya mana beli candy jeans hijau ni..aku beli di uniqlo..murah ja..rm49..berbaloi2 n puas hati dari beli online kan...huks


sebelum balik tu ada pulak live ni kan..aku layan sat pastu balik sebab da nak magrib..

kat sini kalau nak mai lebih baik pakai baju sukan sebab bole sewa basikal atau korang bole jogging..best taw jogging sini..yala dia nya path tu tepi laut kot..angin laut kan best..yang tak best mabuk laut..ahahaha

bye

4 comments:

Azwar Syuhada said...

Lawalah...:)

Azwa follow sini.. :)

lina lilo said...

@Azwar Syuhada aah memang llawa..thanks follow..will follow u back

Myra Jay said...

MJ orang Penang pun tak penah terjah straits Quay :D

lina lilo said...

@Myra Jay tulah.. lina pun dok penang ni baru nak g berjalan..banyak lagi tempat lain tak g lagi..hiks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
This Blog is Protected. Copyright 2008 © Design By Linalilo