taman rama-rama

haritu holiday nak tahu aku g mana? ya aku g taman rama-rama..haha nak buat camno best apa g taman rama-rama nih..ok untuk tiket masuk sini ialah RM18 ok..mahal rasanya kan..tapi oklah tak penah pergi pun. so why not kita cuba kan3..hehe

jomlah tengok gambar2 yang ada..aku pegi ni sebab family anam ada datang penang haritu..hee memang best dorang ada..terisi sikit masa lapangku..hiks3..
penang butterfly farm
 

 aawww sweetla tu..rama-rama dok mai hinggap lak.haha


cantik kan..berjuta aku rasa rama2 dalam ni

 

 yang atas tu lipan kot n butterfly biru..cantik kan..

adik n abang..lebih kurang je muka

 apa tah yang macam ranting tu..pandai dia berlakon..sebelah tu iguana ka?haha
bawah ni kalajengking yg glow in the dark..hebat kan..Subhanallah!

nampak sebaya kan..kahkahkah..pengsan

 adi ipar..afif

gambar tuan tanah n suami mesti kena ada kan..hehe

aku dok duck face pehal?ish!!

dorang datang 5 orang haritu..yang ni ja yang belum keluar rumah..yang lain tak cuti n sorang da kahwen..sapa tu?suami aii la..haha

pegi butterfly farm nih hari jumaat..dalam plan nak g toy museum sekali tapi PIL taknak lak..adus takdapat jugak aku nak jejak toy museum..huhu..pas g nih kitorang terus g lunch dekat feringgi tu..makanan dia biasa2 ja..maybe aku p salah kedai kot..kan orang dok cakap kedai makan kat feringgi tu sedap..takpalah lain kali g kedai lain lak..rasa cam nak g teluk bahang nak berkelah mandi waterfall nanti..bole eh khairul?hee

sesapa mai penang jadikan la butterfly farm ni salah satu tempat untuk dilawati ok..kihkihkih..best apa g sini siap ada showing pasai nyamuk lagi..hihihi..tak sia-sia sangat pun la 18ringgit tu..okla berbaloi..

ok bye!!

4 comments:

Aina Areen said...

jom jom . nanti ajak aina sekali :D

lina lilo said...

@Aina Areen hee g skalik sudah..g g ajak kawan2..hehe

Si Matatajam said...

Dulu pernah gak pi tp tak masuk pun

lina lilo said...

@Si Matatajam ok gak masuk sini..rasa tak rugi duit pun..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
This Blog is Protected. Copyright 2008 © Design By Linalilo