pemenang 1st Giveaway by LINA'S JOURNEY


harini lah hari yang ditunggu-tunggu kan..yeah pemenang dah ada..yang top referral tu senangla kan..tapi yang random tu pecah kepala nak pilih..ramainya join..last2 aku decide suruh husband aii yang pilih mana yang dia nak pilih ikut sapa yang bertuah..wuu tq semua pada yang join..pada pemenang, sila emel kan ke mektifesyen@gmail.com details berikut ok..last bagi detail hingga 9/4/2013 ok..kalau aii tak dapat details selepas itu kira hadiah pun burn ok..hee kejam kan..kikiki

NAMA:
ALAMAT:
NO FON:
LINK BLOG:

TOP REFERRAL:

RANDOM:

tahniah pada pemenang..pada yang tak menang tak mengapa tak ada rezeki korang..jangan bersedih ok..tunggu nanti aii buat lagi GA kalau rezeki ku murah lagi..hee..terima kasih semua kerana memeriahkan 1st GA yang ku ingat takda sambutan ini..

TAHNIAH!!!!

18 comments:

Mimie Najib said...

tahniah buat semua.. :)
xde rezeki..

Aina Areen said...

aina menang :) thanks yaa , details dah send :)

Hafizzi Aziz said...

alhamdulillah. dah email. thanks.

Siti Nurazwaniza said...

alhamdulillah, saya menang! done hantar details :) thanks!

Aina Sofea said...

tahniah ...! tahniah ...!

Nabila Medan said...

Alhamdulillah. Dah sent :D

Qaseh Farra said...

tahniah pemenang..hehehe..

Eyma su said...

TERIMA KASIH..DAH HANTAR..(^_^)

Iema Gurlz said...

tahniah kpd pemenang ^^

eCha said...

alhamdullilah menang.,,, :D

lina lilo said...

@Mimie Najibtakpa next time cuba lagi..hee tq join n support

Nizam Ijam said...

tahniah masuk kepada pemenang

saya masuk utusan.. jom tengok :)

Iyraa Cariyno said...

dh email..Alhamdulillah,rezeki..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
This Blog is Protected. Copyright 2008 © Design By Linalilo