apalah nasib

huaaaa im still jobless.. my training will start on 15april ok. it's next week.. please bagi aku kerja.. da tak boleh duduk rumah ni. huuuaaa..

sesapa yang ada vacancy di penang sila bagitaw aku.. my highest edu banchelor degree in electronic engineering.. immediately aku akan g berkhidmat tanpa interview lagi bagus. haha

aku da mati keboringan pening lalat da duduk rumah ni.. aaaa kalau ada orang teman ok la gak kan. ni sesorang. waaa pecah kepala..

n one more thing, spa kenapa tak da panggil aku g interview ptd pun. aku nya transkrip yg jpa minta tu tak sampai ka? ka camna. risau la aku camni. ya aku dulu dapat scholar jpa, abih belajar aku kna hntar surat abih blajar n transkrip n apply kerja di spa. aku da buat semua tu ka transkrip tak sampai kat dorang. aku tulis salah alamat ke? uwaa kena call tanya ka duk diam2 merenung nasib jer? hmm

ni gambar lunch aku tadi. sambal belacan fail! hmm tak sedap ok. kalau yg mak aku buat baru terangkat berasap terbaik..

7 comments:

fiza saiza said...

so, how ur training? it's going well??

haffizmohdnoor said...

wah,, dah ade bachelor degree hebat! :)

Yumida Huda said...

moga berjaya dgn semua permohonan mtk keje
zaman skrg mmg cabaran kan klo nk mtk keje
sedapnye..bikin perut jd lapo

follow sini..ke 458..jemput singgah ke blog Yumida http://umikasum.blogspot.com

Cik Amabee said...

anda di-tag>http://ceritaciklebah.blogspot.com/2013/05/1st-biggest-giveaway-by-osm.html

Afifah Nabieyla said...

Jalan-jalan sambil follow sini ;)

aLia aLi said...

jmput join http://aliahmadpunyaanak.blogspot.com/2013/05/big-giveaway-by-alia-ali-ahmad_13.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
This Blog is Protected. Copyright 2008 © Design By Linalilo