need readers opinion

*end up ku pilih yang berbackgroud..thank you semua yang komen..love uoll 
 hai nak minta tolong semua reader..yang mana lagi better



gambar atas atau bawah yang better..gambar yang berbackground ke yang transparent..
pls drop your comment ok..nak sangat korang nya pandangan cadangan..huhu
komen ya..aku akan guna yang mana ramai vote..huu

yang benar,
insan buntu

10 comments:

Arya Addin said...

Transparent tu comel ^_^

Jemput Join :)

http://ismy-maryam.blogspot.com/2013/04/giga-siblings-birthday-giveaway-by-arya.html

-arya addin-

Filzah Azzahra said...

kita choose kedua..

jemput singgah. Jangan lupa tinggalkan jejak.

http://sayaeesya.blogspot.com/

lina lilo said...

Arya Addin, Filzah Azzahra wah suka yang transparent ek..ok2..hee;)

nadia arrumaisha said...

better yg ader background sebab cube tengok gambar tuh, mcm tergantung pulak...

Aina Areen said...

yang ada background better :) gambar tak tergantung . yang transparent nmpk gmbr tergantung .

Ferdaus Mohd Othman said...

lebih baik yang ada background sebab header xberapa menyerlah dengan ruang kosong kat bawah macam tu..

Mymy Mushie said...

Mymy rasa better ada background ...kalau buat penjuru tu jadi melengkung macam blog mymy pun okey gak ... hehe :)

Mimie Najib said...

saya suka gmbar kedua.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
This Blog is Protected. Copyright 2008 © Design By Linalilo