Raffelinna Photography

hai..malam ni nak review sikit sai photographer yang ku idamkan iaitu Raffelinna Photography. semua jenis event dorang boleh cover seperti engagement, nikah, reception, majlis berendoi, bole check mereka di facebook mereka di sini dan website di sini lihat sendiri hasil kerja nya. bagi aku photographer ni sangat talented n gambar2 nya kena dengan jiwa aku. photographer ni jugak ialah photographer dari utara. jadi mungkin kos transport pun boleh cut dah kan bagi aku yang memang akan buat kenduri di sebelah utara iaitu alor setar kedah. euwww miss alor setar hehe *tiba-tiba. luckily weekend ni balik..yeyyyyy!! eh mari kita tengok hasil-hasil kerja beliau.melalut ke lain lak.huu sory. tanpa cakap banyak, eh cakap saja pn tak guna kalau tak tunjuk artwork dari mereka kan. so,lets the pics tell thousand stories. wah wah wah jom layan gambar. 






 



 




cantik2 kan gambar en photographer ni kan. boleh ke fb beliau untuk pertanyaan lanjut. bukan area utara je kot. mesti beliau terima j kan mana2 event dalam malaysia ni tak kira utara selatan timur barat kan kan. ya Allah sangat lah jatuh cinta pandang bukan kali pertama dah ni dah beratus da kot. hari2 usha fb beliau tengok gambar2 menarik kot2 ada upload gamba yang baru. gambar nya sangat hidup dan mood yg soft dan peaceful. waaaaa sukanya! jom kita sama2 hantar equiry kat beliau. jangan lepaskan peluang bagi b2b di luar sana. fyi aiii saja2 j taw buat entry ni sebab appreciate dengan hasil kerja beliau. jangan cakap kena bayar pulak sebab blog daku ni bukan nya ramai readers pun kan. uhuk uhuk uhuk. tapi sekurang kurangnya dapat la aii guna untuk review untuk daku pilih photographer yang paling hebat kan. tengah berbincang lagi dengan fiance nak amik vendor OP yang mana 1. dan ini mesti lah salah 1 yang diproposed! 
lastly ni fb beliau iaitu pemilik Raffelinna Photograpy  Rafie Ramli
and i know this photographer from his wife blog link
tu je nak cakap..ok bye!

2 comments:

ciksusu said...

nice semuanye kan ;)

lina lilo said...

ya nice sangat..suka!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
This Blog is Protected. Copyright 2008 © Design By Linalilo