honeymoon?

yey dgn gembira nya khairul anam dengan DIAM2 nya da beli tiket air asia untuk honeymoon tahun depan!
beli awal sebab air asia promotion la. ok takyah pikir lagi sai pakej. lambat lagi. pas reception sebelah khairul anam baru g.next year lah jadi nya. toing toink toinkk. tido tak lena la malam ni sebab berangan nak honeymoon..hik3. tq khairul anam. sayang yuu lebih lah. awwww
pasport aku kena renew ke tak entahla. last travel dulu time first year kat usm. kena check balik ni dengan ayah aii.

*hint: mesti la luaq malaysia dah kena ada buku merah kan. haha berlagak.

2 comments:

alia said...

wah pegi honeymoon mana lina?
jeles la kite

lina lilo said...

tunggu nanti dah g baru nk cakap k dear..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
This Blog is Protected. Copyright 2008 © Design By Linalilo